2020-07-24 07:59:34• hírek • Szatmár.ro

Folytatják a Nagymajtény és Királydaróc közötti megyei út korszerűsítését

Folytatódik a Nagymajtény – Kőröstelep – Királydaróc közötti 195B jelzésű megyei út korszerűsítése, mely biztosítja majd a gyors és biztonságos közlekedést a Teghea kolostor valamint a mihályfalvi és az ákosi termálfürdők irányába - osztotta meg a hírt Facebook-oldalán a megyei tanács.

A Szatmár Megyei Tanács csütörtökön átadta a 12,4 kilométernyi munkaterületet a kivitelezőnek (a Drum Construct Kft és Road Design ASP Kft szövetségnek), amely mintegy 22.293.541 lej (áfa nélkül) összegben végzi el a felújítást. A munkálatok kezdési időpontja 2020 július 27-e. A megyei út strukturális szintű korszerűítése mellett 18 mellékutat is felújítanak, továbbá a lakóházak előtti bejáratokat is elkészítik, valamint állagmegóvási és közlekedésbiztonsági javításokat is végeznek majd.


“Ki akarjuk használni a kedvező időjárás minden pillanatát az ilyen jellegű beruházásoknál. Egy intenzív munkával teli időszak következik most, melynek végén a térség és annak úthálózata radikálisan megváltozik” – közölte Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, aki Ioan Rus alelnökkel együtt a helyszínen találkozott a kivitelezővel és a hivatal képviselőivel.





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: